Pølsemix deluxe
12. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Meget mere end en friturestegt stadionfornøjelse! Pølsemix leder måske dine tanker hen på cafeteriamad af tvivlsom karakter. Det er synd, for retten kan sagtens laves, så den er rig på smag og gode sager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kartofler, gulerødder og persillerødder i tern på ca. 1 x 1 cm. Steg dem i olivenolie, til de har stegeskorpe. Tilsæt paprika, og lad det riste med i et par minutter.
Tag grøntsagsstykkerne af panden, og sautér hakket løg på den.
Skær pølser i skiver, og lad dem stege med ved middel varme, til de er gennemstegte og har en god stegeskorpe.
Vend grøntsagerne tilbage på panden, og smag til med salt og peber.
Servér pølseretten med en god karryketchup og grofthakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk