Polentaknækbrød med fennikelfrø

17. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Disse knasende og ukurante knækbrød er perfekte til dip og ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Bland alle de tørre ingredienser med parmesan og fintrevet citronskal i en skål. Tilsæt honning, vand og olie, og bland det hele godt sammen med hænderne.
Læg blandingen på et stykke bagepapir, og tryk den flad med håndfladen. Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul blandingen tyndt ud.
Fjern det øverste stykke bagepapir, og bag knækbrødet sprødt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl på en bagerist, og bræk knækbrødet i ca. 20 mindre stykker. Opbevar dem i en kagedåse.

Tip!

De fleste citroner sprøjtes/overfladebehandles, så de bedre kan holde sig, men i dag findes der masser af citroner i handlen, som er ubehandlet, og så er der de økologiske, som selvfølgelig ikke er sprøjtet. Brug kun de ubehandlede eller økologiske, og nyd den skønne smag, som sidder i skallen uden bekymring om giftstoffer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar