Polenta med salsiccia og tomat og palmekål

4. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Blød polenta proppet med parmesan og et gavmildt skud peber. Kender du endnu ikke den krydrede salsicciapølse, har du noget godt i vente.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl palmekålen, og hak den groft. Kassér de groveste stilke. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Steg palmekål og hvidløg i olie på en pande i 8-10 minutter. Krydr med salt, og hæld det i en dyb tallerken.
Klem pølsefarsen ud af skindet, og steg den i olie i ca. 5 minutter, til den er let gyldne. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Pil og hak løget.
Steg hvidløg, løg og salvie med pølsen i et par minutter. Hæld hvidvin på panden, kog op, tilsæt tomatpassata, og kog op igen. Smag til med salt og peber.
Kog vand og vin i en gryde. Tilsæt polenta, og pisk i 1-3 minutter, til den tykner. Tilsæt smør, revet parmesan og mascarpone. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber.
Anret polentaen i dybe tallerkner, og top med salsiccia i tomat, palmekål og friskrevet parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar