Polenta med kyllingelår og bagte peberfrugter

4. marts 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Polenta er en cremet majsgrød og et lækkert alternativ til kartoffelmos. Smag grøden til med masser af friskrevet parmesan.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Gnid kyllingelårene med olivenolie, timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
Rens peberfrugterne, og skær dem i kvarter. Dræn artiskokhjerterne fra dåsen, og halvér dem. Fordel peberfrugter og artiskokhjerter i fadet ved siden af kyllingelårene. Dryp en smule olivenolie over, og krydr med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Hæld majsgryn i kogende, saltet vand i en gryde under konstant omrøring. Lad det koge i ca. 15 minutter, indtil grøden bliver cremet.
Riv parmesan, og rør den i grøden. Smag polentaen til med salt og peber.
Servér polenta med kyllingelår, peberfrugter og artiskokhjerter, og drys evt. med mere frisk timian og parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar