Annonce

Pokebowl med marineret laks

5. september 2022 Annonce for Kikkoman

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld Kikkoman sojasauce i en skål sammen med saft fra citronen. Knus hvidløg, riv ingefær, og rør begge dele i. Stil dressingen til side.
Skær laksen ud i små tern, og bland dem sammen med Kikkoman Teriyaki marinade. Pres limefrugten, og tilsæt saucen. Lad det trække i 5 minutter.
Kog risen efter anvisning på pakken. Rist sesamfrø. Skær forårsløg i tynde, skrå skiver på ca. 1 cm Skær avocado i tynde skiver. Snit spidskål fint. Skær limefrugt i både.
Anret edamamebønner, ris, forårsløg, avocado, spidskål og limebådene i skåle.
Top med marineret laks og ristede sesamfrø. Servér dressingen til.

Tip!

Laksen serveres rå, og for med sikkerhed at undgå parasitter skal du sørge for, at den har været frosset i mindst 1 døgn ved -20° eller mindst 4 døgn ved -18°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar