Annonce

Pokebowl med marineret laks

Pokebowl med marineret laks
31-60 min.

(0)

September 5, 2022 af AnnonceFoto: Elena Hybel

En pokebowl er den perfekte kombination af sushi og af mad, der kan spises fra en skål (sig ikke, vi er de eneste, der sætter pris på det). Du kan opbygge den, som du vil, og du kan bruge de komponenter, du har allermest lyst til. Helt perfekt!

Denne variant er en klassisk pokebowl med fersk laks, grønt og selvfølgelig Kikkoman sojasaucen, der grundet sine mange umami-komponenter er med til at give en fyldig smag til retten. Velbekomme!

Sådan laver du pokebowl med marineret laks:


Om Kikkoman

I snart 400 år har Kikkoman brygget sojasauce af 4 naturlige råvarer; sojabønner, hvede, salt og vand. I løbet af den ca. 6 måneder lange naturlige bryggeproces udvikles hundredvis af aromaer, den fantastiske umami og sojasaucens gyldenbrune farve. Kikkoman naturligt brygget sojasauce fremhæver den gode smag i al slags mad og er et uundværligt universalkrydderi.

Kikkomans Teriyaki marinade er den ideelle færdigmarinade til alle råvarer, der skal steges, grilles eller grydesteges. Alle Kikkomans Teriyaki-saucer er fremstillet på basis af Kikkomans traditionelle, naturligt bryggede sojasauce og er derfor kendetegnet ved den samme uimodståelige kraftige og fyldige smag.

Se mere her.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Laksen serveres rå, og for med sikkerhed at undgå parasitter skal du sørge for, at den har været frosset i mindst 1 døgn ved -20° eller mindst 4 døgn ved -18°.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'