Pokebowl med laks
23. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Pokebowl stammer fra det eksotiske Hawaii, hvor den serveres som forret eller hovedret.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisninger.
Skær laksen i mindre tern, og vend dem med soja, sesamolie, mirin og sesamfrø i en skål. Lad det marinere i minimum 10 minutter.
Fordel risene i dybe tallerkener. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i tern. Skyl og afdryp tomater og radicchio. Skyl sukkerærterne, og skær dem i strimler.
Fordel avocadoer, tomater, radicchioblade, sukkerærter og laks over risene. Dryp evt. med ekstra soja og sesamolie, og servér straks.
Tip!
Kan du få fat i japansk mayonnaise, smager det skønt til bowlen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på poke bowl!