Pokebowl med laks

23. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Pokebowl stammer fra det eksotiske Hawaii, hvor den serveres som forret eller hovedret.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisninger.
Skær laksen i mindre tern, og vend dem med soja, sesamolie, mirin og sesamfrø i en skål. Lad det marinere i minimum 10 minutter.
Fordel risene i dybe tallerkener. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i tern. Skyl og afdryp tomater og radicchio. Skyl sukkerærterne, og skær dem i strimler.
Fordel avocadoer, tomater, radicchioblade, sukkerærter og laks over risene. Dryp evt. med ekstra soja og sesamolie, og servér straks.

Tip!

Kan du få fat i japansk mayonnaise, smager det skønt til bowlen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar