Poke bowl med tun, ris og avocado

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Poke bowl er en lækker og sund hverdagsret. Den ferske tun trækker i en krydret marinade og får efterfølgende selskab af sprøde grøntsager, koriander og friske brombær.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem køle af.
Skær tun i ca. 1 cm store tern, og vend dem med sojasauce, peber, limesaft og chili skåret i tynde skiver. Drys med sesamfrø, og lad tunen trække i 5 minutter.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern.
Pluk og skyl radicchio. Rens og snit bladselleri.
Anret den afkølede ris i portionsskåle, og top med grøntsager og tun. Skyl brombær, og læg dem på til sidst sammen med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar