Poke bowl med tun, ris og avocado
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Poke bowl er en lækker og sund hverdagsret. Den ferske tun trækker i en krydret marinade og får efterfølgende selskab af sprøde grøntsager, koriander og friske brombær.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem køle af.
Skær tun i ca. 1 cm store tern, og vend dem med sojasauce, peber, limesaft og chili skåret i tynde skiver. Drys med sesamfrø, og lad tunen trække i 5 minutter.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern.
Pluk og skyl radicchio. Rens og snit bladselleri.
Anret den afkølede ris i portionsskåle, og top med grøntsager og tun. Skyl brombær, og læg dem på til sidst sammen med plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på poke bowl!