Poke bowl med oksekød og kål

Poke bowl med oksekød og kål er en lækker og mættende lun salat med japansk islæt og masser af grønt. Anretningen, hvor hvert af rettens elementer ligger side om side i en stor skål eller dyb tallerken, er med til at gøre retten appetitlig for både store og små.

Poke bowl med oksekød og kål
0-30 min.

(1)

April 13, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Vær opmærksom på, at brune ris skal koge noget længere end almindelige ris. Se den nøjagtige kogetid på pakken.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Gomadressing er en asiatisk dressing med bl.a. ristede sesamfrø, sojasauce og hvidløg, og den smager fantastisk til både grøntsager og kød og er også superlækker som dip. Fås på flaske i velassorterede supermarkeder og specialbutikker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'