Pocheret æg med rygeostcreme og stenbiderrogn

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En utrolig delikat og flot ret, der nemt kan fungere som en lækker og indbydende appetizer i en større menu.

Ingredienser

Sådan gør du

Beklæd en kop med husholdningsfilm, og dryp en lille smule olie ud på filmen. Slå 1 æg ud i koppen, saml husholdningsfilmen, og slå en knude på den. Gentag med alle æg.
Bring en stor gryde med vand i kog, og skru ned, når det koger, så det er lige under kogepunktet. Sænk æggepakkerne ned i vandet, og lad dem pochere i 4½ minut.
Rør cremefraiche, rygeost og fløde sammen, og smag til med salt og peber.
Fordel rygeostcremen i bunden af tallerkenerne. Pak de pocherede æg ud af husholdningsfilmen, og anret dem oven på rygeostcremen.
Pynt med stenbiderrogn og krydderurter, og servér med ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar