Pocheret æg med avocado og krydderurter

En enkel ret bestående af æg, avocado og masser af urter, der tilsammen både er fristende og sund.

Pocheret æg med avocado og krydderurter
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer
store modne avocadoer
2
ramsløg
1 håndfulde
rød skovsyre
1 håndfulde
tallerkensmækker
1 håndfulde

Pocherede æg

vand
2 liter
eddike
2 spsk.
æg
4

Citrondressing

citroner
½
olivenolie
4 spsk.
salt
peber

Til servering

rugbrød
4 skiver

Sådan gør du

Halvér avocadoerne, fjern stenene, og tag kødet ud i 1 stykke med en spiseske. Skær stykkerne i kvarte, og fordel 2 kvarte på hver tallerken.

Citrondressing

Pres saften af citronen. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen, og hæld dressingen over avocadoerne.

Pocherede æg

Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt eddike. Slå 1 æg ad gangen ud i en kop, og hæld forsigtigt ægget ud i vandet. Lad ægget koge i ca. 3½ minut ved svag varme, tag det op med en ske, og dyp det et kort øjeblik i koldt vand.
Fortsæt på samme måde med resten af æggene.

Anret æggene ved siden af avocadobådene, og pynt med ramsløg, skovsyre og tallerkensmækker.
Servér straks med let ristet rugbrød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'