Pizzavafler med pepperoni og oliven

Vaffeljernet bliver din nye bedste ven, når du først en gang har oplevet, hvordan du kan bruge det til hurtigt at trylle lækre minipizzaer frem.

Pizzavafler med pepperoni og oliven
0-30 min.

(0)

12. februar 2019 af Sanna KekäläinenFoto: Fabian Bjork

Ingredienser

stk.

Pizzabund

gær
25 g
vand
2 dl
salt
½ tsk.
olivenolie
3 spsk.
durummel
5 dl
lidt olivenolie til stegning

Pizzafyld

friske mozzarellakugler (eller fx blå ost)
100 g
friskrevet parmesan
1 dl
tomatsauce
1 dl
pepperoni
100 g
oliven
1 dl
tørret oregano
1 tsk.

Sådan gør du

Pizzabund

Rør gær ud i lunkent vand. Tilsæt salt, olie og mel, og rør godt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem flade med en kagerulle på et meldrysset bord.
Varm vaffeljernet op, smør det med olie, og bag 1 stykke pizzadej i vaffeljernet i 2 minutter. Åbn vaffel-jernet, og top dejen med de 2 slags ost, tomatsauce, pepperoni og oliven. Drys med oregano. Luk vaffel-jernet igen, og bag pizzaen færdig i i ca. 2 minutter.
Gentag processen, så du får i alt 4 minipizzaer. Servér dem lune, evt. toppet med lidt frisk oregano eller anden krydderurt.

Tip!

Skal pizzaerne hurtigere på bordet, så køb en færdiglavet dej fra supermarkedets køledisk. Del dejen i 4 stykker, og følg opskriften fra trin 3.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'