Pizzavafler med pepperoni og oliven
12. februar 2019
af
Sanna Kekäläinen.
Foto: Fabian Bjork
Vaffeljernet bliver din nye bedste ven, når du først en gang har oplevet, hvordan du kan bruge det til hurtigt at trylle lækre minipizzaer frem.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gær ud i lunkent vand. Tilsæt salt, olie og mel, og rør godt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem flade med en kagerulle på et meldrysset bord.
Varm vaffeljernet op, smør det med olie, og bag 1 stykke pizzadej i vaffeljernet i 2 minutter. Åbn vaffel-jernet, og top dejen med de 2 slags ost, tomatsauce, pepperoni og oliven. Drys med oregano. Luk vaffel-jernet igen, og bag pizzaen færdig i i ca. 2 minutter.
Gentag processen, så du får i alt 4 minipizzaer. Servér dem lune, evt. toppet med lidt frisk oregano eller anden krydderurt.
Tip!
Skal pizzaerne hurtigere på bordet, så køb en færdiglavet dej fra supermarkedets køledisk. Del dejen i 4 stykker, og følg opskriften fra trin 3.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk