Pizzasticks med mascarpone

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Pizzasticksene er nemme at lave, når du bruger en færdig pizzadej fra supermarkedets køledisk. De bliver supersprøde og smager dejligt til fx. suppe.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Halvér de rullerne med pizzadej, og rul hver halvdel lidt tyndere ud med en kagerulle, så du får aflange pizzabunde.
Smør mascarpone på bundene. Krydr med salt og peber.
Pil løgene, og snit dem fint. Skær pancetta i bittesmå tern. Hak rosmarinnålene.
Fordel løg, pancetta og rosmarin på pizzabundene, og dryp med lidt olivenolie og honning.
Bag pizzaerne i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Skær dem i smalle strimler, og servér som tilbehør til suppen.

Tip!

Mascarpone er en mild og cremet friskost, som kan anvendes i både det søde og det salte køkken. Kan købes i velassorterede supermarkeder som fx Føtex eller Bilka.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar