Pizzasticks med mascarpone
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Pizzasticksene er nemme at lave, når du bruger en færdig pizzadej fra supermarkedets køledisk. De bliver supersprøde og smager dejligt til fx. suppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Halvér de rullerne med pizzadej, og rul hver halvdel lidt tyndere ud med en kagerulle, så du får aflange pizzabunde.
Smør mascarpone på bundene. Krydr med salt og peber.
Pil løgene, og snit dem fint. Skær pancetta i bittesmå tern. Hak rosmarinnålene.
Fordel løg, pancetta og rosmarin på pizzabundene, og dryp med lidt olivenolie og honning.
Bag pizzaerne i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Skær dem i smalle strimler, og servér som tilbehør til suppen.
Tip!
Mascarpone er en mild og cremet friskost, som kan anvendes i både det søde og det salte køkken. Kan købes i velassorterede supermarkeder som fx Føtex eller Bilka.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk