Pizzaboller med tomat, chorizo og ost

Nem og lækker fingermad, der hverken kræver tallerken eller bestik.

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gæren i en lille skål, og tilsæt sukker, salt og lunkent vand. Rør, til gæren er opløst.
Bland de 2 slags mel i en stor skål, og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen og halvdelen af olien i fordybningen, og rør væden ud i melet med en gaffel. Ælt dejen sammen på et meldrysset bord, til den er blød og elastisk. Stil dejen tildækket et lunt sted, og lad den hæve 1 time.
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord, del den i små stykker, og tril hvert stykke til en rund bolle. Tryk dem let flade. Stil bollerne på bageplader beklædt med bagepapir, og dryp hver bolle med lidt olie. Tænd ovnen på 200°.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Skær gedeosten i skiver, så du har lidt til hver bolle. Fordel tomatskiver, chorizo og gedeost på bollerne. Krydr med peber, og drys med timianblade.
Bag pizzabollerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennembagte og let gyldne i kanterne.

Tip!

Køb focacciaboller hos bageren eller i supermarkedet. Så kan du springe direkte til trin 4 i opskriften og nøjes med at sætte bollerne i ovnen i 5 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar