Pizza-snobrød med skinke og ost

27. juni 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Snobrød over bål er hyggeligt, og der er mange muligheder for variation af fyldet. Prøv f.eks. at bage et stykke skinke ind i brødet og fyld den lune midte med lidt ost, så har du et skønt pizza-snobrød!

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

6-8 bambus- eller snobrødspinde

Sådan gør du

Smelt smør, og bland det med mælk i en skål. Smuldr gær i væsken, når den er lillefingervarm.
Ælt salt, sukker, olie og de to slags mel i, til dejen er blank. Lad dejen hæve under et fugtigt viskestykke i ca. 1 time.
Del dejen i 6-8 stykker. Tril hvert stykke til en tyk pølse. Læg en skive skinke oven på dejen, og vrid et par gange, så du får en snoet pølse med dej og skinke.
Flet dejen omkring en afbarket ende af en lang pind, og bag snobrødene over gløder, til de er sprøde og gennembagte.
Træk brødene af pinden, og læg lidt plukket mozzarella ind i hullet, så det smelter. Spis pizza-snobrødene med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar