Pizza på naanbrød med rødbede og gedeost
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
På denne ultranemme pizza er der gedeost, som har en kraftig og lidt speciel smag, der passer rigtig godt sammen med den milde rødbede.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør naanbrødene med cremefraiche, og dryp dem med olie.
Skræl rødbederne, og skær dem i meget tynde skiver. Fordel rødbedeskiverne på naanbrødene, og drys med spidskommen.
Skær gedeost i skiver, og fordel dem oven på brødene. Drys med hakket rosmarin. Bag pizzaerne sprøde i ovnen i 15-20 minutter.
Skær stokken af julesalaterne, og fjern de yderste blade. Snit julesalat og rødkål fint.
Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i fileter uden hinder. Hak valnødderne groft.
Vend det hele med olie og eddike, og drys med salt, peber og basilikumblade. Servér til pizzaerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk