Pizza på naanbrød med løg og søde kartofler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Brug naanbrød som pizzabunde. Så slipper du for rod i køkkenet og dej på hænderne. De færdigkøbte fladbrød findes både neutrale og krydrede. Prøv evt. varianten med hvidløg, der giver ekstra smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør hvert naanbrød med cremefraiche, ca. 2 spsk. pr. stk. Dryp med olivenolie.
Pil løget, og skær det i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern eller rivejern.
Skræl den søde kartoffel, og skær den i papirtynde skiver. Fordel kartoffelskiver og løgringe oven på cremefraichen.
Tænd ovnen på 200°. Drys pizzaerne med græskarkerner, og smuldr gedeosten jævnt udover. Dryp med lidt olivenolie.
Bag pizzaerne sprøde i ovnen i 15-20 minutter. Skyl rucola, og fordel salaten på de færdige pizzaer. Dryp med lidt mere olivenolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar