Pizza på naanbrød med løg og søde kartofler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Brug naanbrød som pizzabunde. Så slipper du for rod i køkkenet og dej på hænderne. De færdigkøbte fladbrød findes både neutrale og krydrede. Prøv evt. varianten med hvidløg, der giver ekstra smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør hvert naanbrød med cremefraiche, ca. 2 spsk. pr. stk. Dryp med olivenolie.
Pil løget, og skær det i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern eller rivejern.
Skræl den søde kartoffel, og skær den i papirtynde skiver. Fordel kartoffelskiver og løgringe oven på cremefraichen.
Tænd ovnen på 200°. Drys pizzaerne med græskarkerner, og smuldr gedeosten jævnt udover. Dryp med lidt olivenolie.
Bag pizzaerne sprøde i ovnen i 15-20 minutter. Skyl rucola, og fordel salaten på de færdige pizzaer. Dryp med lidt mere olivenolie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk