Pizza på grill

Pizza på grill? Ja, det kan man sagtens. Fyld din pizza med dit yndlingsfyld, og læg den på en pizzasten på grillen. Den grillede pizza smager skønt og er klar på ingen tid!

Pizza på grill
0-30 min.

(7)

July 5, 2022 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Pizzaopskriften kan sagtens bruges, selvom du foretækker at bruge ovn frem for grill. Tænd ovnen på 220°- 250°, og lad en bageplade blive varm i ovnen. Bag pizzaen i ca. 10 minutter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips og tricks til pizza på grill

En sprød pizza kan enten bages i ovnen eller på en varm grill en dejlig sommerdag. Herunder får du vores bedste tips og tricks til pizzabagning på grill.

Hvordan laver man pizza på grillen?

For at bage en pizza på grillen skal du bruge en pizzasten eller et bagestål, der kan ligge på grillens rist. Du kan desværre ikke bage en pizza direkte på grillens rist. Når grillen er varm, skubber du din pizza med bagepapir over på stenen eller stålet og bager den i 10-12 minutter, til pizzaen er sprød og lækker. Du kan evt. fjerne bagepapiret efter et par minutter, så bunden er blevet lidt fast.

Kan man bage pizza i en gasgrill?

Du kan enten bage pizzaen på en kuglegrill eller gasgrill. Fordelen ved en gasgrill er, at du nemmere kan regulere varmen, da de fleste gasgrill har et indbygget termometer.

Dej til pizza på grill

Her i opskriften bruger vi blot en færdigkøbt dej, men du kan nemt lave din egen pizzadej. Her får du vores bedste opskrift på hjemmelavet pizzadej!

Fyld til pizza på grill

Denne grillet pizza er med laks og spinat, men du kan toppe din pizza med lige det fyld, du bedst kan lide. Er det pepperoni og cheddar? Skinke og havarti? Ananas og rejer? Kun fantasien og dine smagsløg sætter grænser.

Pizza med chorizo og lagret cheddar

Måske du også kan li'