Pizza med syltede rødløg, valnødder og feta
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Forkæl dig selv med en vegetarpizza med syltede rødløg, valnødder og feta.
Ingredienser
Sådan gør du
Rul hver pizzabund ud med en kagerulle, så dejen bliver så tynd som muligt.
Tænd ovnen på 250º varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i 4-5 minutter ved middel varme, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind.
Krydr løgene med frisk timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter.
Skær mozzarellaostene i tynde skiver, og fordel dem på pizzabundene. Top med løgblandingen, grofthakkede valnødder og smuldret feta. Dryp lidt olivenolie over pizzaerne, og krydr med salt og peber.
Læg pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen samtidig i 10-12 minutter, til de er sprøde.
Pynt med frisk timian, og servér straks.
Tip!
Har du god tid, så lav endelig pizzadejen selv. Brug gerne en blanding af hvedemel og rugmel i dejen, så pizzabunden bliver mere rustik og mættende.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk