Pizza med squash og forårsløg

26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Når du tager en bid af den her pizza, får du pizza og salat i samme mundfuld. Den hvide bund er fuld af lækre grønne grøntsager, der giver pizzaen dejlig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i vand.
Tilsæt sukker, salt og olie, og rør det sammen.
Hæld mel i skålen, og ælt det sammen til en smidig dej.
Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
Ælt dejen igennem, og rul den ud til 2 store eller 4 små pizzaer. Læg dejen på et ark bagepapir. Tænd ovnen på 225°, og lad en bageplade eller pizzasten blive varm i ovnen.
Bland cremefraiche og sennep, og smør det ud på pizzabunden.
Del osten, og fordel den over bunden.
Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Rens og snit forårsløget fint.
Fordel squash, forårsløg og artiskok på pizzabunden. Skyl citronen, og riv citronskallen. Fordel citronskallen over grøntsagerne, og krydr pizzaen med salt og peber.
Bag pizzaen i 8-10 minutter, eller til den er gylden i farven.
Skyl aspargesen, fjern de nederste cm, og snit resten i tynde skiver. Fordel asparges og salat på toppen af pizzaen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar