Pizza med skinke og artiskokhjerter
2. december 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Denne hvide pizza med cremefraiche, skinke og artiskok knuser hjerter. Den smager himmelsk og tager ingen tid at lave!
Bemærk
Hævetid: 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel og salt i en skål. Smuldr gær i og rør vand og olie i blandingen.
Ælt dejen, til den bliver smidig. Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 90 minutter.
Del dejen i 4 portioner, og rul dem ud til pizzabunde.
Varm ovnen op til 250°. Smør cremefraiche på bundene. Drys med hakket hvidløg og fordel ost, skinke og artiskok på. Bag pizzaerne i ca. 10 minutter, eller til de er gyldne på toppen. Brug evt. en pizzasten.
Tip!
Pizzadejen kan laves dagen i forvejen. Sæt bare dejen til at hæve på køl natten over i stedet for ved stuetemperatur. Tag dejen ud, ca. 90 minutter før den skal bruges, og lad den hæve på køkkenbordet under et klæde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk