Pizza med serranoskinke og mozzarella
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Hverdagspizza med simpelt fyld i form af skinke og ost er en vinder for både børn og voksne.
Bemærk
Hævetid: 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt.
Sigt de 2 slags mel ud på et bord i en bunke, lav en fordybning i midten. Hæld gæropløsningen i fordybningen. Arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne til en blød dej.
Form til en kugle, og lad den hæve tildækket i 1 time.
Hak hvidløg og løg. Steg det let i olie i en gryde sammen med timian. Tilsæt tomater fra dåse, bring i kog, og smag til med salt og peber.
Sæt en bageplade i ovnen, og tænd den på 225°.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir drysset med lidt mel. Smør tomatsaucen på dejen, og top med skinke og tynde skiver mozzarella. Krydr med peber.
Træk bagepapiret med pizzaen over på den opvarmede bageplade. Bag den i ovnen i 20 minutter på nederste rille. Drys med basilikum, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Grundopskrift på lys pizzadej
Powered by Froala Editor