Pizza med serranoskinke og mozzarella

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Hverdagspizza med simpelt fyld i form af skinke og ost er en vinder for både børn og voksne.

Bemærk
Hævetid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt.
Sigt de 2 slags mel ud på et bord i en bunke, lav en fordybning i midten. Hæld gæropløsningen i fordybningen. Arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne til en blød dej.
Form til en kugle, og lad den hæve tildækket i 1 time.
Hak hvidløg og løg. Steg det let i olie i en gryde sammen med timian. Tilsæt tomater fra dåse, bring i kog, og smag til med salt og peber.
Sæt en bageplade i ovnen, og tænd den på 225°.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir drysset med lidt mel. Smør tomatsaucen på dejen, og top med skinke og tynde skiver mozzarella. Krydr med peber.
Træk bagepapiret med pizzaen over på den opvarmede bageplade. Bag den i ovnen i 20 minutter på nederste rille. Drys med basilikum, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar