Pizza med serrano, rucola og pinjekerner
2. december 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Pizza med masser af smag af Italien. Hvis du ønsker det, kan du vente med at putte skinken på pizzaen til, lige efter den er taget ud af ovnen.
Bemærk
Hævetid: 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel og salt i en skål. Smuldr gær i og rør vand og olie i blandingen.
Ælt dejen, til den bliver smidig. Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 90 minutter.
Del dejen i 4 små portioner, og rul dem ud til pizzabunde.
Varm ovnen op til 250°. Smør bundene med tomatsauce. Drys med ost og fordel skinken på.
Bag pizzaerne i ca. 10 minutter, eller til osten er gylden. Drys pinjekerner og frisk rucola over før servering.
Tip!
Pizzadejen kan laves dagen i forvejen. Sæt bare dejen til at hæve på køl natten over i stedet for ved stuetemperatur. Tag dejen ud, ca. 90 minutter før den skal bruges, og lad den hæve på køkkenbordet under et klæde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk