Pizza med kylling, tomat og majs

Ligesom når man går på pizzeria, kan toppingen på en hjemmebagt pizza se ud på mange forskellige måder. Har du endnu ikke prøvet med kylling, så er det et must!

Bemærk
Pizzabundene skal hæve i 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gær ud i vandet i en skål. Rør olie og salt i. Rør grahamsmel i, og rør/ælt pizzamel i lidt ad gangen – hold lidt af pizzamelet tilbage. Ælt dejen grundigt, gerne på en røremaskine. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 45 minutter.
Læg kyllingebrystfilterne i en gryde, og hæld vand over til det dækker. Lad dem koge i 20 minutter.
Tag kyllingebrystfileterne op af gryden, og riv kødet fra hinanden med to gafler.
Tænd ovnen på 225º. Ælt dejen let sammen, og del den i 2 halvdele. Rul hver portion dej ud med en kagerulle på et meldrysset bord, så du får 2 store pizzabunde på størrelse med en bageplade.
Smør tomatsauce på begge pizzabunde i et tyndt lag. Fordel plukket kyllingekød oven på pizzaerne. Skyl tomaterne, skær dem i skiver, og fordel tomatskiverne oven på pizzaerne sammen med majskernerne.
Bag pizzaerne i ovnen i ca. 15 minutter, til bunden er sprød.

Tip!

Skal pizzaerne hurtigt på middagsbordet, så køb to færdiglavede pizzabunde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar