Pizza med kødsauce, peberfrugter og chili

Kødsauce og pizza på samme tid? Det er en kombination, der kun kan vække lykke ved middagsbordet.

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gær ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 1 time.
Varm ovn og bageplade op til 220°. Rul dejen ud med en kagerulle til en stor pizza på et meldrysset bord, og læg den på et stykke bagepapir.
Steg kødet i lidt olie på en pande. Pil og hak løget, og lad det stege med. Vend tomatpuré, bouillon, salt og peber i.
Træk bagepapiret med pizzabunden over på den varme bageplade, og forbag bunden i ovnen i 5 minutter. Tag den ud, og fordel kødsaucen på den.
Rens peberfrugt og chili, og skær dem i strimler eller tern. Fordel dem oven på kødsaucen. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen. Dryp med lidt olie.
Bag pizzaen i yderligere 20-30 minutter. Skyl og pluk persille, og drys på pizzaen inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar