Pizza med kartoffel, aubergine og parmesan

En god vegetarpizza med masser af umami fra parmesan og lagret mozzarella. Hvis du har tid til det, så lav pestoen selv af basilikum, olie, pinjekerner, parmesanost, salt og peber. Find en opskrift her på siden!

Pizza med kartoffel, aubergine og parmesan
0-30 min.

(0)

December 2, 2019 af Ingrid SchildeFoto: Marte Aubert
Bemærk:Hævetid: 1½ time. Hviletid: 1½ time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kog kartoflerne, dagen før du skal bruge dem, og lad dem ligge på køl. Pizzadejen kan laves dagen i forvejen. Sæt bare dejen til at hæve på køl natten over i stedet for ved stuetemperatur. Tag dejen ud, ca. 90 minutter før den skal bruges, og lad den hæve på køkkenbordet under et klæde.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'