Pizza med hvide asparges og ramsløgspesto
23. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv pizzabageren kamp til stregen med denne forårskåde pizza, der er toppet med hvide asparges og hjemmelavet ramsløgspesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet i en skål, og tilsæt salt og olie. Tilsæt mel lidt ad gangen, og ælt i ca. 10 minutter.
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse på køkkenbordet.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og blend dem med olie, pinjekerner og parmesan. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 250°, og lad en bageplade, evt. med en pizzasten, varme op i ovnen.
Slå dejen ned, og del den i stykker a ca. 350 g. Rul dejene tyndt ud på hver sit stykke bagepapir.
Skyl og skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker.
Bryd mozzarella i mindre stykker, og fordel asparges og mozzarella på pizzaerne.
Bag pizzaerne i ovnen i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Dryp pestoen over pizzaerne, og top med burrata og rucola.
Tip!
Har du ikke en pizzasten, kan du varme en bageplade godt op, inden du sætter pizzaen i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto
Powered by Froala Editor