Pizza med chorizo og lagret cheddar
2. december 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Hvis din pizza gerne må smage af lidt mere, men du ikke er til blåskimmel, så prøv at toppe den med en lagret cheddar. Dine smagsløg vil takke dig!
Bemærk
Hævetid: 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel og salt i en skål. Smuldr gær i og rør vand og olie i blandingen.
Ælt dejen, til den bliver smidig. Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 90 minutter.
Del dejen i 4 portioner, og rul dem ud til pizzabunde.
Varm ovnen op til 250°. Smør bundene med tomatsauce, og fordel ost og chorizoskiver ovenpå.
Bag pizzaerne i ca. 10 minutter, eller til osten er blevet gylden. Pynt med frisk oregano.
Tip!
Pizzadejen kan laves dagen i forvejen. Sæt bare dejen til at hæve på køl natten over i stedet for ved stuetemperatur. Tag dejen ud, ca. 90 minutter før den skal bruges, og lad den hæve på køkkenbordet under et klæde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Pizza på grill opskrift