Pizza med cherrytomater og rucola
22. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Denne hvide pizza er den perfekte kombination af sprød bund og frisk topping. Efter at bunden har været en tur i ovnen, toppes den med både rucola, cherrytomater og feta.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør cremefraiche på pizzadejen, og fordel mozzarellaosten på toppen.
Hak oreganoen groft, og drys den over bunden. Krydr bunden med salt og peber.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter.
Halvér tomaterne, og smuldr fetaen.
Fordel rucola, tomat og feta over pizzaen.
Drys pizzaen med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk