Pizza med cherrytomater og rucola

Denne hvide pizza er den perfekte kombination af sprød bund og frisk topping. Efter at bunden har været en tur i ovnen, toppes den med både rucola, cherrytomater og feta.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør cremefraiche på pizzadejen, og fordel mozzarellaosten på toppen.
Hak oreganoen groft, og drys den over bunden. Krydr bunden med salt og peber.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter.
Halvér tomaterne, og smuldr fetaen.
Fordel rucola, tomat og feta over pizzaen.
Drys pizzaen med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
22. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar