Pizza med champignon og chorizo

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Hjemmebagt pizza er luksus, når bunden er tynd og sprød, og fyldet er varmt og smagfuldt.

Bemærk
Hævetid, dej: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i det lune vand, og tilsæt salt, sukker, olie, groft mel og fint mel. Ælt dejen smidig, og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 30 minutter.
Pil hvidløg, og hak det fint.
Sautér hvidløget i lidt olivenolie. Kom tomater og oregano i, og lad det småkoge i 10 minutter. Smag til med sukker, salt og peber. Sæt saucen i køleskab indtil brug.
Del dejen i to, og rul den ud til to pizzabunde på hvert sit stykke bagepapir. Forvarm ovnen til 220° eller så varmt som muligt. Sæt to bageplader i ovnen, så de kan blive varme.
Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
Fordel lidt tomatsauce på pizzaerne, men ikke alt for meget, så de bliver svampede. Klip hul i pølserne, tryk farsen ud i små kugler, og fordel dem på pizzaerne, sammen med champignonerne. Top med stykker af mozzarella.
Bag pizzaerne på de varme plader i den brandvarme ovn, én ad gangen i ca. 15 minutter. Servér pizzaerne varme og toppet med babyspinat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar