Pizza med champignon og chorizo
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Hjemmebagt pizza er luksus, når bunden er tynd og sprød, og fyldet er varmt og smagfuldt.
Bemærk
Hævetid, dej: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gæren ud i det lune vand, og tilsæt salt, sukker, olie, groft mel og fint mel. Ælt dejen smidig, og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 30 minutter.
Pil hvidløg, og hak det fint.
Sautér hvidløget i lidt olivenolie. Kom tomater og oregano i, og lad det småkoge i 10 minutter. Smag til med sukker, salt og peber. Sæt saucen i køleskab indtil brug.
Del dejen i to, og rul den ud til to pizzabunde på hvert sit stykke bagepapir. Forvarm ovnen til 220° eller så varmt som muligt. Sæt to bageplader i ovnen, så de kan blive varme.
Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
Fordel lidt tomatsauce på pizzaerne, men ikke alt for meget, så de bliver svampede. Klip hul i pølserne, tryk farsen ud i små kugler, og fordel dem på pizzaerne, sammen med champignonerne. Top med stykker af mozzarella.
Bag pizzaerne på de varme plader i den brandvarme ovn, én ad gangen i ca. 15 minutter. Servér pizzaerne varme og toppet med babyspinat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på fuldkorns pizzadej!
Powered by Froala Editor