Pizza med bresaola og parmesan

Elsker du også en god pizza? Så bør du prøve denne lækre udgave med bresaola og parmesan! Bunden er sprød, og fyldet tager dig næsten hele vejen til Italien.

Pizza med bresaola og parmesan
31-60 min.

(2)

June 18, 2018 af Louisa LorangFoto: AOP
Bemærk:Hævetid, dej: 40 minutter eller natten over på køl.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Hvad er bresaola?

Bresaola er lufttørret og saltet oksefilet skåret i papirstynde skiver. Oksefileten har modnet i to til tre måneder, og modningsprocessen betyder, at kødet får en flot dyb rød farve, der er tæt på lilla. Kødet er både magert og mørt.

Prøv også: Deep pan pizza

Måske du også kan li'