Pizza med aubergine, squash og tomater
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Stegt aubergine giver masser af smag og egner sig perfekt til vegetariske retter, som på den her sprøde pizza. Den klassiske tomatsauce er skiftet ud med oliventapenade.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 215°.
Skyl og skær aubergine og squash i skiver. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Rist skiverne på en pande i 3-5 minutter på hver side.
Skyl og halvér tomaterne.
Rul dejen ud på bagepapir, smør den med tapenade, og fordel aubergine, squash og tomater på dejen.
Bag pizzaen gylden i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Pynt med mozzarella og frisk basilikum, og drys med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Grundopskrift på pizzadej
Powered by Froala Editor