Pizza med aubergine, squash og tomater

16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Stegt aubergine giver masser af smag og egner sig perfekt til vegetariske retter, som på den her sprøde pizza. Den klassiske tomatsauce er skiftet ud med oliventapenade.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 215°.
Skyl og skær aubergine og squash i skiver. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Rist skiverne på en pande i 3-5 minutter på hver side.
Skyl og halvér tomaterne.
Rul dejen ud på bagepapir, smør den med tapenade, og fordel aubergine, squash og tomater på dejen.
Bag pizzaen gylden i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Pynt med mozzarella og frisk basilikum, og drys med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar