Pizza i bradepande med chorizo
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Lav din pizza i en bradepande, så der er til hele familien.
Bemærk
Hævetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i lunet mælk og vand, og tilsæt olie, salt og sukker. Bland de 2 slags mel i en bunke på bordet, og lav en fordybning i midten.
Hæld gærblandingen i fordybningen, og arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne til en blød dej. Form dejen til en kugle, og lad den hæve et lunt sted med et rent viskestykke over i 1 time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en bradepande beklædt med bagepapir.
Tænd oven på 210º. Fordel tomatsaucen oven på dejen, og top med pølseskiver. Skyl og snit chil fint, og skær mozarella i skiver. Fordel chili og mozarella på pizzaen. Drys med basilikumblade, og dryp med olie.
Bag pizzaen i ca. 25 minutter, til bunden er sprød og gennembagt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk