Pizza i bradepande med chorizo

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Lav din pizza i en bradepande, så der er til hele familien.

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i lunet mælk og vand, og tilsæt olie, salt og sukker. Bland de 2 slags mel i en bunke på bordet, og lav en fordybning i midten.
Hæld gærblandingen i fordybningen, og arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne til en blød dej. Form dejen til en kugle, og lad den hæve et lunt sted med et rent viskestykke over i 1 time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en bradepande beklædt med bagepapir.
Tænd oven på 210º. Fordel tomatsaucen oven på dejen, og top med pølseskiver. Skyl og snit chil fint, og skær mozarella i skiver. Fordel chili og mozarella på pizzaen. Drys med basilikumblade, og dryp med olie.
Bag pizzaen i ca. 25 minutter, til bunden er sprød og gennembagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar