Pizza carpaccio med bresaola, rucola og parmesan
30. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Så er der nem fredagspizza på menuen! Har du god tid, kan du lave pizzadejen selv.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Smør et tyndt lag cremefraiche på pizzadejene. Afdryp mozzarellaerne, pluk dem i mindre stykker, og fordel dem over pizzaerne. Krydr med rosmarin, salt og peber.
Træk pizzaerne over på de brandvarme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gennembagte og sprøde i kanten.
Skyl og slyng rucolasalaten. Fordel bresaola på pizzaerne, og top med rucola, friskhøvlet parmesan og ristede pinjekerner. Dryp med balsamicoglace, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk