Pizza carpaccio med bresaola, rucola og parmesan

30. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Så er der nem fredagspizza på menuen! Har du god tid, kan du lave pizzadejen selv.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Smør et tyndt lag cremefraiche på pizzadejene. Afdryp mozzarellaerne, pluk dem i mindre stykker, og fordel dem over pizzaerne. Krydr med rosmarin, salt og peber.
Træk pizzaerne over på de brandvarme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gennembagte og sprøde i kanten.
Skyl og slyng rucolasalaten. Fordel bresaola på pizzaerne, og top med rucola, friskhøvlet parmesan og ristede pinjekerner. Dryp med balsamicoglace, og servér straks.  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar