Pitabrødstoast med spinat og ost

1. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Har du en rest pitabrød, kan du bruge det til sprøde toasts. Denne variant er med masser af ost, grøn spinat og kartoffelskiver. Det er en fantastisk kombi!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær de kogte kartofler i skiver, og snit forårsløgene.
Damp spinaten, og skær osten i skiver.
Flæk pitabrødene, og fyld dem med kartoffel, spinat, forårsløg og ost.
Grill eller rist dem på begge sider, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Skær dem i halve, og nyd dem lune.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også:  Cowboytoast 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar