Pitabrødstoast med spinat og ost
1. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Har du en rest pitabrød, kan du bruge det til sprøde toasts. Denne variant er med masser af ost, grøn spinat og kartoffelskiver. Det er en fantastisk kombi!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær de kogte kartofler i skiver, og snit forårsløgene.
Damp spinaten, og skær osten i skiver.
Flæk pitabrødene, og fyld dem med kartoffel, spinat, forårsløg og ost.
Grill eller rist dem på begge sider, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Skær dem i halve, og nyd dem lune.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Cowboytoast