Pitabrød med tunsalat og grønt
30. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Pitabrød er et hit hos både børn og voksne. Prøv denne version med tunmousse, og benyt muligheden for at tømme køleskabet for grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn tunen for olie, og hæld tunen i en skål.
Dræn majs for væske, og hæld majskornene i skålen med tun.
Pil løget, og hak det fint.
Rør tun, majs, løg, mayonnaise, cremefraiche og citronsaft sammen til en jævn og grov konsistens. Smag til med salt og peber.
Skyl agurk og gulerødder, og skræl gulerødderne. Lav lange bånd af agurk og gulerødder med en kartoffelskræller.
Skyl spidskålen, og snit den meget fint, evt. på et mandolinjern.
Lun pitabrødene. Fyld pitabrødene med tunmousse og grønt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk tunsalat