Pitabrød med tunsalat og grønt

30. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Pitabrød er et hit hos både børn og voksne. Prøv denne version med tunmousse, og benyt muligheden for at tømme køleskabet for grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn tunen for olie, og hæld tunen i en skål.
Dræn majs for væske, og hæld majskornene i skålen med tun.
Pil løget, og hak det fint.
Rør tun, majs, løg, mayonnaise, cremefraiche og citronsaft sammen til en jævn og grov konsistens. Smag til med salt og peber.
Skyl agurk og gulerødder, og skræl gulerødderne. Lav lange bånd af agurk og gulerødder med en kartoffelskræller.
Skyl spidskålen, og snit den meget fint, evt. på et mandolinjern.
Lun pitabrødene. Fyld pitabrødene med tunmousse og grønt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar