Pitabrød med sprød kylling og chilidressing
11. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
De panerede kyllingestykker bliver sprøde og saftige, og får du nogle tilovers, er de lækre i bl.a. madpakken eller pastasalaten.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør cremefraiche sammen med chilisauce og paprika i en skål, og smag til med honning, salt og peber.
Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern. Krydr dem med paprika, salt og peber i en skål, og vend dem med olie. Hæld rasp i en dyb tallerken, og vend kyllingeternene rundt i raspen, så de er helt dækkede.
Steg kyllingestykkerne i rigeligt med olie i en dyb pande i 7-8 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Lun pitabrødene. Skyl og snit salaten. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern.
Fyld pitabrødene med salat, peberfrugt, avocado, sprød kylling og chilidressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk