Pitabrød med sprød kylling og chilidressing

11. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

De panerede kyllingestykker bliver sprøde og saftige, og får du nogle tilovers, er de lækre i bl.a. madpakken eller pastasalaten.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med chilisauce og paprika i en skål, og smag til med honning, salt og peber.
Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern. Krydr dem med paprika, salt og peber i en skål, og vend dem med olie. Hæld rasp i en dyb tallerken, og vend kyllingeternene rundt i raspen, så de er helt dækkede.
Steg kyllingestykkerne i rigeligt med olie i en dyb pande i 7-8 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Lun pitabrødene. Skyl og snit salaten. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern.
Fyld pitabrødene med salat, peberfrugt, avocado, sprød kylling og chilidressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar