Pitabrød med lakseshawarma og yoghurtdressing
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Krydret laks er et godt alternativ til det almindelige oksekød, og smager vidunderligt i pitabrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør cayennepeber, kanel, spidskommen og karry sammen med eddike og olie.
Skær skindet af laksen, og skær den i 2 x 2 cm små tern. Vend dem i krydderiblandingen.
Steg laksen hårdt og hurtigt i olie på en pande, til det yderste er gyldenbrunt, men midten stadig er saftig. Krydr med salt.
Rør yoghurt med presset hvidløg og finthakket dild. Smag dressingen til med salt.
Skyl og snit salaten. Pil løget, og skær det i tynde både. Skræl og riv gulerødder, og bland dem med salat og løg.
Fyld salat og laks i lunede pitabrød, og dryp med yoghurtdressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk