Pitabrød med hytteostsalat

Hverdagsnemme og lynhurtige pitabrød med en mættende hytteostsalat med avocado.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i både. Hæld dem i en gryde sammen med eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade. Giv gryden et hurtigt opkog, og hæld indholdet i et skoldet syltetøjsglas. Opbevar de syltede rødløg på køl i flere uger, hvis I ikke spiser det hele med det samme.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Rør dem sammen med hytteost, majs, citronsaft, salt og peber i en skål.
Lun pitabrødene. Skyl og tør salaten. Servér pitabrød med hytteostsalat, salat og syltede rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
25. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar