Pitabrød med hytteostsalat
25. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Hverdagsnemme og lynhurtige pitabrød med en mættende hytteostsalat med avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløgene, og skær dem i både. Hæld dem i en gryde sammen med eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade. Giv gryden et hurtigt opkog, og hæld indholdet i et skoldet syltetøjsglas. Opbevar de syltede rødløg på køl i flere uger, hvis I ikke spiser det hele med det samme.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Rør dem sammen med hytteost, majs, citronsaft, salt og peber i en skål.
Lun pitabrødene. Skyl og tør salaten. Servér pitabrød med hytteostsalat, salat og syltede rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk