Pitabrød med falafel, bulgursalat og myntedressing

Lad aftensmaden være en vegetarisk bland selv-butik af falafler, grønt guf, bulgursalat og myntedressing, som man selv fylder i pitabrødet ved bordet.

Pitabrød med falafel, bulgursalat og myntedressing
31-60 min.

(3)

November 7, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Iblødsætning af kikærter: Mindst 12 timer. Skal det gå lidt hurtigere, kan du med fordel bruge kikærter fra dåse og springe iblødsætning og kogning over.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis du har fetaost, rødløg og chilisauce i køleskabet, kan du også tilføje det. Har du tilmed en rest bulgur, sprød salat, dressing eller nogle af de andre ingredienser tilovers, når du har spist, kan du blande det hele til en dejlig salat og servere den som frokost eller aftensmad dagen efter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'