Pitabrød med blomkålshummus og krydret oksekød
Prøv at snige ekstra grøntsager ind i din hummus. Det gør den både mere sund, mættende og cremet. Gem resten af hummussen i en bøtte i køleskabet 3-4 dage, og brug den f.eks. til dip eller som smørelse i en sandwich.
![Pitabrød med blomkålshummus og krydret oksekød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/pitabrod-med-blomkalshummus-og-krydret-oksekod_9875.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.6500944247111622&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
March 1, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner