Pita-pizza med pesto og artiskokhjerter
4. oktober 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav nemme pizzaer i en fart ved at bruge flækkede pitabrød som bund. Du kan også toppe de små pizzaer med tomatsauce og mozzarella.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Flæk pitabrødene i 2, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir med indersiden opad.
Smør brødene med pesto. Fordel mozzarella i mindre stykker over.
Skyl squash, og lav tynde, brede bånd af den med en kartoffelskræller. Fordel squashbånd og artiskokhjerter på pizzaerne.
Bag pizzaerne i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er let gylden. Top pizzaerne med rucola, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk