Pita-pizza med pesto og artiskokhjerter

4. oktober 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Lav nemme pizzaer i en fart ved at bruge flækkede pitabrød som bund. Du kan også toppe de små pizzaer med tomatsauce og mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Flæk pitabrødene i 2, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir med indersiden opad.
Smør brødene med pesto. Fordel mozzarella i mindre stykker over.
Skyl squash, og lav tynde, brede bånd af den med en kartoffelskræller. Fordel squashbånd og artiskokhjerter på pizzaerne.
Bag pizzaerne i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er let gylden. Top pizzaerne med rucola, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar