Pita-pizza med gedeost og pære
25. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Brug pitabrød som pizzabunde. Det er både super let og overraskende lækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Flæk pitabrødene i 2, og fordel dem på en bageplade med bagepapir med den grove side (indersiden) opad.
Skær gedeosten i skiver, og fordel dem over brødene. Skyl pærerne, skær dem i tynde både, og anret dem over gedeosten. Dryp en smule ahornsirup over hver pizza, drys med timian, og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i cirka 15 minutter, til de er sprøde, og osten er let gylden. Top pizzaerne med balsamicoglace og eventuelt lidt frisk timian, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk