Pita-pizza med gedeost og pære

25. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Brug pitabrød som pizzabunde. Det er både super let og overraskende lækkert.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Flæk pitabrødene i 2, og fordel dem på en bageplade med bagepapir med den grove side (indersiden) opad.
Skær gedeosten i skiver, og fordel dem over brødene. Skyl pærerne, skær dem i tynde både, og anret dem over gedeosten. Dryp en smule ahornsirup over hver pizza, drys med timian, og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i cirka 15 minutter, til de er sprøde, og osten er let gylden. Top pizzaerne med balsamicoglace og eventuelt lidt frisk timian, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar