Pita-pizza med fetacreme og gyros-kylling
2. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
I stedet for at fylde pitabrødene kan du bruge dem som pizzabund og toppe med fetacreme, krydret kylling og syltede rødløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække på køkkenbordet i 30 minutter.
Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en kasserolle med æblecidereddike, og giv det et hurtigt opkog. Tag kasserollen af varmen, og lad løgene køle af.
Blend alle ingredienserne i en blender, til blandingen er cremet.
Steg de gyrosmarinerede kyllingestrimler på en pande ved høj varme, til de er gennemstegt.
Rist pitabrødene let sprøde i ovnen. Top med fetacreme, gyros-kylling, syltede rødløg, oliven og mynte, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk