Pita-pizza med fetacreme og gyros-kylling

2. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

I stedet for at fylde pitabrødene kan du bruge dem som pizzabund og toppe med fetacreme, krydret kylling og syltede rødløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække på køkkenbordet i 30 minutter.
Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en kasserolle med æblecidereddike, og giv det et hurtigt opkog. Tag kasserollen af varmen, og lad løgene køle af.
Blend alle ingredienserne i en blender, til blandingen er cremet.
Steg de gyrosmarinerede kyllingestrimler på en pande ved høj varme, til de er gennemstegt.
Rist pitabrødene let sprøde i ovnen. Top med fetacreme, gyros-kylling, syltede rødløg, oliven og mynte, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar