Pita med tandoorikylling, mynte og mangoraita
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Fyldte pitabrød med eksotisk smag af mynte og mangoraita.
Bemærk
Marinering: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kyllingefileterne i tandooripulver og salt, og lad dem marinere i ca. 1 time.
Rist kokosflager sprøde i en 175° varm ovn. Pil rødløget, skær det i tynde skiver.
Skær mangokødet i små tern. Vend dem med fintsnittet forårsløg og yoghurt, og smag til med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i olie på en pande.
Varm pitabrødene. Fyld dem med skiver af kylling, kokos, rødløg, mynte og mangoraita.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk