Pita med tandoorikylling, mynte og mangoraita

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Fyldte pitabrød med eksotisk smag af mynte og mangoraita.

Bemærk
Marinering: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend kyllingefileterne i tandooripulver og salt, og lad dem marinere i ca. 1 time.
Rist kokosflager sprøde i en 175° varm ovn. Pil rødløget, skær det i tynde skiver.
Skær mangokødet i små tern. Vend dem med fintsnittet forårsløg og yoghurt, og smag til med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i olie på en pande.
Varm pitabrødene. Fyld dem med skiver af kylling, kokos, rødløg, mynte og mangoraita.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar