Pistaciekage med mælkechokolade-ganache
En luksuriøs og glutenfri dessertkage, som dine gæster vil elske. Lav kagen klar dagen før servering, så den kan nå at sætte sig på køl natten over.
![Pistaciekage med mælkechokolade-ganache](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/pistaciekage-med-maelkechokolade-ganache_10397.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6883676568567877&fp-z=1)
31-60 min.
(3)
May 10, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling: Mindst 8 timer (natten over).
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 springform, 18 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner