Pistacie-marcipan-kugler

Hjemmelavet marcipan er faktisk nemt at lave og smager så meget bedre end det, man kan købe. Her er det en pistaciemarcipan, der kan stå helt alene med lidt mørkt chokolade på. Husk, at en smule salt i marcipanen får det hele til at synge.

Pistacie-marcipan-kugler
31-60 min.

(0)

November 18, 2024 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Du kan bruge sukkerlage i stedet for agavesirup. Lav en sukkerlage af 1 del sukker og 1 dl vand. Kog det op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet, og køl lagen. Sukkerlage er god til alt fra marcipan til drinks og kan opbevares på køl i flere måneder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'