Pisco passion sour – lækker, syrlig drink
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Pisco er en klar brandy, der stammer fra Sydamerika, og sammen med passionsfrugt og limesaft smager det helt fantastisk i denne søde og syrlige Pisco passion sour.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog en sukkersirup af sukker og vand, og køl det helt af. Du skal bruge 2 cl pr. drink.
Fyld et cocktailglas med isterninger for at køle glasset. Skrab kødet ud af passionsfrugten.
Shake sukkersirup sammen med Pisco, limesaft, æggehvide, halvdelen af passionsfrugtkødet og masser af isterninger.
Sigt isen fra, når shakeren er helt kold. Shake først uden is for at få ekstra meget skum, tilsæt så isen igen, og shake, til det hele er nedkølet.
Fordel den resterende del af passionsfrugten i glasset. Hæld cocktailen over uden at filtrere, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste cosmopolitan!