Piña-pop
17. august 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Ananas, banan og kokos er en eksotisk blanding, der smager af sol og sommer. Dyp isen i mørk chokolade for ekstra lækkerhed.
Bemærk
Frysetid: 4 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld kokosmælk, ananas, banan og honning i en blender, og kør til ensartet konsistens.
Fordel massen i ca. 10 isforme. Frys dem i 1 times tid, til de har sat sig lidt, og sæt ispinde i. Frys derefter isene i mindst 4 timer.
Smelt chokoladen, og dyp hurtigt de frosne ispinde i et glas med smeltet chokolade. Drys dem med kokosmel, og læg dem i fryseren indtil servering.
Tip!
Når du dypper i chokolade, er det nemmest at have den smeltede chokolade i et glas. Dyp hurtigt, drys med kokosmel, og lad chokoladen sætte sig. Læg isene på et stykke madpapir og frys dem igen indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk