Pil selv-rejer med kartoffel-spinat-galetter og aioli
3. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Køb et bjerg af pil selv-rejer, og hyg jer med at pille dem omkring havebordet. Skyl evt. ned med et glas iskoldt hvidvin.
Ingredienser
Sådan gør du
Knus de kogte kartofler med en gaffel. Pil løget, og skær det i små tern. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten, og hak den groft.
Bland kartofler, æg, mel, salt og peber i en skål. Tilsæt løg, hvidløg og spinat, og vend godt rundt.
Form massen til ca. 8 kartoffel-spinat-galetter, og steg dem i smør og olie på en pande i 3-4 minutter, på hver side. Krydr med salt og peber.
Skyl og slyng salaten, og vend den med lidt olie og eddike i en skål. Anret salaten på et fad, og læg kartoffel-spinat-galetterne ovenpå.
Servér pil selv-rejer med kartoffel-spinat-galetter, citronbåde og aioli. Giv evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk