Pil selv-rejer med avocadosalat

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Servér pil selv-rejer som en hyggelig forret eller frokostret, hvor der spises i det tempo, det tager at pille rejerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad rejerne dryppe af i en sigte.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadokødet let med en gaffel i en skål.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl og hak persille groft. Bland persille og tomater i avocadomosen.
Pres saften af citronen. Smag avocadosalaten til med citronsaft, salt og peber.
Servér rejerne med avocadosalat og brød. Stil en peberkværn frem, så man kan kværne peber over de pillede rejer. Husk en tom skål til skaller og fugtige vaskeklude til alle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar